marți, 24 martie 2009

poza de 100.000 de euro!


Ciao! a obtinut o exclusivitate pentru care capitanul nationalei de fotbal primise o oferta financiara ametitoare de la ziare si reviste din Italia!

Primele poze cu micuta Natalia, fetita Adelinei si a fotbalistului lui Inter Milano, Cristi Chivu, pot fi vazute in exclusivitate in revista Ciao!, care se afla de azi pe piata, la vanzare, intr-un tiraj record!
In schimbul realizarii acestor poze, Chivu a primit dupa nasterea Nataliei o propunere fabuloasa de la mai multe publicatii italiene: 100.000 euro! N-a acceptat insa aceasta oferta, iar Ciao! a facut primele poze cu micuta care a venit pe lume pe 12 februarie. Adelina si sotul ei au fost surprinsi impreuna cu bebelusul lor intr-un parc din centrul orasului Milano, situat la doar 50 de metri de blocul in care locuiesc. Au profitat de vremea frumoasa si au iesit cu Natalia la plimbare. Vizibil fericiti, sotii Chivu s-au asezat, la un moment dat, pe o banca, au scos fetita din carucior si au luat-o, rand pe rand, in brate. Momentele unice au fost surprinse de aparatele de fotografiat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu