marți, 24 martie 2009

Laura Andresan


Cu totii o stim pe Laura Andresan prin prisma show-urilor erotice, a pictorialelor din revistele pentru barbati si a declaratiilor socante ce privesc barbati foarte cunoscuti care i-au trecut, la un moment dat, prin dormitor. La varsta la care, poate, unele femei abia descifreaza alfabetul amorului, Laura se poate lauda cu o colectie impresionanta de aventuri sexuale, multe remunerate, pe care le-a povestit cu lux de amanunte in cartea „Barbati la feminin”. Ce spun parintii celei care si-a castigat existenta vanzandu-si trupul? Sunt mandri de ea si o iubesc neconditionat.

De la Ioan Rus si Dorin Cocos si pana la Adrian Mutu sau Cosmin Contra, zeci de barbati au scris o pagina in viata sexuala a Laurei. Desi a fost lansata abia ieri, cartea „amantei de politicieni” a inceput sa fie scrisa inca de la 19 ani, atunci cand Andresan a facut cunostinta cu primul barbat care i-a oferit avantaje in schimbul partidelor de sex. De atunci au urmat zeci de astfel de indivizi pe care Laura nu se fereste sa-i numeasca, desi le-ar putea aduce astfel prejudicii serioase in viata publica si mai ales cea de familie. „Povestirea vietii unei femei de la 19 la 27 de ani”, astfel isi descrie starleta prima carte, cu mesajul ca, fix peste un an, va urma o a doua. „Stiu ca daca scrii minim doua carti, poti intra in Uniunea Scriitorilor. La anul, pe vremea asta, va mai aparea una. O sa fie interesant pentru domnul Manolescu sa dezbata cartea mea. A fost foarte greu. Mi s-au inchis multe usi, mi s-au pus multe piedici. Îmi asum fiecare penis supt, îmi asum fiecare gura sarutata, fiecare cuvânt spus si fiecare gest facut. Le multumesc zecilor de barbati ce au trecut prin dormitorul meu. Le multumesc pentru ca fiecare zi din viata mea trecuta m-a adus în prezentul ce-l iubesc”, spune Laura. Ati fi crezut ca parintii unei astfel de tinere s-ar baricada in casa si nu ar mai iesi in lume, rusinati de viata pe care si-a ales-o fata lor? Ei bine, poate ca asa s-ar fi intamplat in oricare alta familie de romani, insa nu si a Laurei. Parintii s-au declarat intotdeauna mandri de activitatea profesionala a Laurei, de goliciunea pe care si-a expus-o prin reviste si la televizor, de secretele de alcov ale odorului lor. „Am niste parinti minunati, care niciodata nu m-au vazut curva!”, se mandreste Andresan, in timp ce mama ei o imbratiseaza cu putere, insa usor jenata de cele povestite.

Nu vrea sa porneasca un nou scandal sexual
Andresan nu se teme de repercusiunile dezvaluirilor sale si spera ca nu i se va intampla nimic rau, pentru ca este persoana publica si s-ar afla imediat daca cineva i-ar face probleme. „Deja m-a sunat un domn de la Primaria Capitalei sa-mi spuna ca voi fi amendata. Nu stiu pentru ce si nu mi s-a explicat care ar fi motivul, dar asta este! Daca va mai trebui sa platesc inca o amenda pentru cartea mea, o voi face. In aceasta carte, am vorbit pentru ultima oara despre barbatii din viata mea. Motivul pentru care am pus totul pe tapet este gura lumii care vorbeste mult si prost si care a denaturat foarte mult totul. Vreau ca oamenii sa afle exact ce s-a intamplat in viata mea! Volumul nu are menirea de a crea un nou scandal, decât daca este de-a dreptul scandalos sa faci prostitutie de lux la Paris pentru a-ti asigura existenta. Cunoasteti-ma ca si amanta, ca si jurnalista, ca si prostituata, ca si iubita lovita si scuipata, ca si femeie”, ne-a explicat Laura. O parte din veniturile obtinute din vanzarea cartii vor fi donate Dariei, o fetita de noua ani diagnosticata cu paralizie cerebrala tetrapareza spastica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu